Условия за ползване на сайта

Общи разпоредби

Прочетете внимателно настоящите условия за ползване на сайта. Те имат силата на договор между вас и BauBau по силата на който ви се предоставя възможноста да ползвате безплатно услугите и съдържанието на сайта за лични и нетърговски цели. С посещението си (зареждането) на нашата страница Вие се съгласявате да спазвате нашите общи условия и всички последващи промени в тях.

Ако сте регистриран потребител и искате да добавяте мнения и коментари в нашия форум, моля запознайте се с Правилата и условията за ползването на форума на BauBau. Сайта не носи отговорност за споделената от потребителите в форума информация.

Основни обозначения

Потребител – всички физически лица, които използват услугите на BauBau

Услуги предоставяни от BauBau:

Достъп до базите данни на сайта независимо какъв браузър използвате. Възможност да се регистрирате в форума и да публикувате свои мнения и мисли и докладване на модератор за вулгарни или дискриминиращи коментари в форума.

Авторски права

Всички права свързани с интелектуалната собственост на сайта са запазени. Авторските ресурси и материали са защитени от закона за авторското право и сродните му подзаконови наредби. Използването на тези материали без изрично съгласие води до гражданска, административна и наказателна отговорност, съответстваща на законодателството на Република България.Част от съдържанието на сайта е обозначено със специален знак, който означава, че тези материали могат да бъдат използвани при условията на лиценза Creative Commons.Позволено е използването на RSS емисии. Това са XML файлове, които съдържат информация от други сайтове, адреса на който е указан в meta информацията за всяка страница на BauBau. Тези RSS емисии могат да съдържат заглавие, автор, снимка и кратък обяснителен текст за статията. Могат да бъдат публикувани без изрично разрешение.

Ограничена отговорност

Екипът на BauBau се старае винаги да поддържа вярна и точна информация на страниците си. Понякога обаче възникват обективни несъответствия или пропуски. Периодично проверяваме достоверността на информацията изнесена в регистрите за ветеринарни клиники и аптеки, но са възможни инцидентни неточности, за които ще сме ви благодарни да ни сигнализирате.

Екипът на BauBau не носи отговорност за достоверността на обявите за продажба или подаряване на животни публикувани от нашите потребители. Ако се натъкнете на нещо нередно молим да ни сигнализирате, за да можем да премахнем обявата, която съдържа невярно или неточно съдържание.

Сайта не носи отговорност са интерпретации и субективни оценки на верността и пълнотата на информацията публикувана на страниците ни.

BauBau не носи отговорност за информацията съдържаща се в сайтове към които предоставяме препратки.

Промени – BauBau си запазва правото да извършва промени в изнесените Общи условия, като всяка промяна ще бъде своевременно отразена в сайта ни, за да могат потребителите да се запознаят с нея.

За коментари и оплаквания: 0887 614 692 - управител

Рекламирай в INSERT.BG