Plasico IT Superstore

Plasico IT Superstore

Ние от BauBau.bg направихме най-добрият избор като се доверихме на Plasico.bg, на които разчитаме винаги когато имаме нужда от нов компютър, лаптоп или офис техника. Те са нашият доверен партньор, който се грижи за сервиза и поддръжката на нашите компютри. Благодарение на тях ние можем да си вършим професионално работата и да поддържаме нашия портал и онлайн магазин.

За нас е важно да знаем, че винаги можем да разчитаме на тях във всеки един момент и това е нещо, което се е доказало в годините ни на работа с тях. Благодарение на богатата си номенклатура от ИТ техника те успяват винаги да се справят с всяка една повреда, която сме имали. От тях получаваме на само технически съпорт, но и много ценни съвети при избора на нови компютри или офис техника.

За това ние от Baubau.bg с удоволствие съветваме и препоръчваме на всеки, които иска да закупи нови или втора употреба лаптопи от Plasico IT Superstore да го направи без капка колебание, защото всички артикули са с гаранция за качество от доказани марки и с цени без конкуренция. А ако имате някакви колебания можете да потърсите съвет по всяко време от опитните им продавач-консултанти.