🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Кучета

Мойте две кучета

Здравейте ще ви разкажа за две прекрасни кучета.Нека да е само за едното и после другото.Първото куче е Хаска името му е Макс на 6 месеца е и много обича да си играе с играчките ми и най много с ръката ми.Той има красиви сини очи и много му се васхиштават той е като КРАЛЯ на кучетата.ХИ...Макс е едно много досадно куче постоянно играе с Рая и много я обича само се ръбат като перковцйи.На снимката го вижте очите му светят като гледа луната но това не му пречи.Вечер Макс вие за да каже на Рая лека нощ и след това...си ляга като си влиза в колибата и заспива.Сутрин тръгваме на разходка и седим на нашето място той е много спокоен като гледа красивата гледка на високо.Нашето място е на едни камъни ние секи път сядаме там и започваме да си почиваме от дългия път които варвяхме.Той е уникално Хъски като му кажа да ми даде лапа или да скочи той ги изпълнява Макси е едно красиво куче когато порасне ще е голям татко ще си има и жена...ех,ако намерим де.Но ние не мислим защото незнаем какво ще правим с тях.До тук свършва изторията на Макс.:3:3 ДАНО ДА ВИ Е ХАРЕСАЛА НАПИШЕТЕ ОТ ДОЛО В КОМЕНТАРА ОЩЕ ЗА МАКС И ОЩЕ СНИМКИ ЗА НЕГО:3
Рейтинг:
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

3. Виолета Желева
Здравейте!Хей,възмутена,или както ти е името,не е важно дали е написано грамотно или неграмотно,пак е хубаво.Ако искате,вижте разказа за моя котарак Габриел.Довиждане!
2. възмутена
Ако аз бях толкова неграмотна, нямаше да си позволя да напиша и едно изречение към снимката на кучето си! Научете се да пишете, мен ме е срам да ви чета, как може?!
1. Керн териер - Сузи
Много ми хареса! Страхотно е! Имате наистина невероятни кучета! Имате ли още снимки на кучетата? И аз имам такова за моята Сузи! Ако искате може да го прочетете! :)
Виж още отзиви
Коментирай
loading...